Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Eco Living Project Srl
Membru Gratuit
4 stars: Foarte bun 4.20 din 5 pareri
Finisaj glet pe baza de argila
42 lei
Brand
Caminota
Cod produs
CAM-20
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Produs de finisaj pentru pereti si tavane, 100% natural, pe baza de argila, dezvoltat si produs in Romania. Cu sistemul Caminota, puteti aduce beneficiile materialelor naturale in casa, fara a sacrifica avantajele de performanta conferite de materialele moderne. Caminota este certificata pentru aplicare pe zidarie de caramida, BCA si pamant nears (chirpici, paianta, vaiuga, etc).

Caminota Finisaj se foloseste pentru:

Renovari simple la pereti si tavane, acolo unde este nevoie doar de un strat de finisaj de cativa mm
Finisarea tencuielilor pe baza de argila la constructii vechi sau noi
Pentru indreptarea peretilor de zidarie, acolo unde e necesar un strat de minim 1 cm, recomandam o Tencuiala naturala pe baza de argila Caminota, care va fi apoi finisata cu Caminota Finisaj.

Caminota vine in intampinarea nevoilor proprietarilor care isi doresc o solutie sanatoasa, sustenabila, certificata, compatibila cu casele noi din zidarie si in special cu cele din pamant.

Finisajul Caminota se aplica manual cu gletiera intr-un singur strat subtire de 2-3 mm. Finisajul se driscuie apoi la fel ca tinciul, cu drisca de burete si o stropitoare cu apa.

Avantaje

Peretii respira: Multumita permeabilitatii ridicate la vaporii de apa, sistemul Caminota contribuie la evitarea aparitiei condensului si a mucegaiului
Sanatatea pe primul loc: Produs 100% natural
Usor de aplicat: Se aplica asemanator cu alte tencuieli din comert. Orice greseala la aplicare se poate repara cu apa
Prietenoasa cu mediul inconjurator: Nu contine ciment, proces de productie cu emisii minime. Se poate recicla.
Caminota este dezvoltata si produsa in Romania, de catre o echipa de specialisti in materiale provenite din surse regenerabile, materialul fiind dezvoltat in parteneriat cu Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Constructii, Urbanism si Dezvoltare Teritoriala Durabila „URBAN-INCERC”.

Agrement Tehnic nr 001ST-04/144-2020

Compozitie: argila, nisip cuartos de granulatie fina.
Din Gura in Gura