Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Eco Living Project Srl
Membru Gratuit
4 stars: Foarte bun 4.20 din 5 pareri
Tencuiala pe baza de argila
30 lei
Brand
Caminota
Cod produs
CAM-10
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tencuiala naturala pe baza de argila, dezvoltata si produsa in Romania. Cu sistemul Caminota, puteti aduce beneficiile materialelor naturale in casa, fara a sacrifica avantajele de performanta conferite de materialele moderne.

Caminota Tencuiala se aplica pe peretii de zidarie, indreapta suprafata si ofera un suport pentru straturile de finisaj. Pentru renovari simple, acolo unde este nevoie doar de un strat de finisaj de cativa mm, recomandam un finisaj pe baza de argila cu granulatie fina.

Caminota este certificata pentru aplicare pe zidarie de caramida, BCA si pamant nears (chirpici, vaiuga, etc).

Caminota vine in intampinarea nevoilor proprietarilor care isi doresc o solutie sanatoasa, sustenabila, certificata, compatibila cu casele noi din zidarie si in special cu cele din pamant. Tencuiala Caminota se poate aplica manual, semimecanizat cu masina de tencuit cu aer comprimat si mecanizat cu betoniera cu cadere libera si pompa de tencuit.

Avantaje

Peretii respira: Multumita permeabilitatii ridicate la vaporii de apa, sistemul Caminota contribuie la evitarea aparitiei condensului si a mucegaiului
Sanatatea pe primul loc: Produs 100% natural
Usor de aplicat: Se aplica asemanator cu tencuieli conventionale din comert. Orice greseala la aplicare se poate repara cu apa
Prietenoasa cu mediul inconjurator: Nu contine ciment, proces de productie cu emisii minime. Se poate recicla.

Caminota este dezvoltata si produsa in Romania, de catre o echipa de specialisti in materiale provenite din surse regenerabile, materialul fiind dezvoltat in parteneriat cu Institutul National de Cercetare-Dezvoltare in Constructii, Urbanism si Dezvoltare Teritoriala Durabila „URBAN-INCERC”.

Agrement Tehnic nr 001ST-04/144-2020

Compozitie: argila, nisip cuartos, fibre naturale.
Din Gura in Gura